Hoe ben je bij Klimop gekomen

Ik ben op een artikel afgekomen. Ik ben gaan kijken en het leek me wel wat. Er was van alles te doen en iedereen was welkom. 

Ik zocht een stuk gezelligheid want ik was alleen komen te staan. Bij de start was alles anders. Er stond weinig. Nu is het mooier want er zijn er schenkingen gedaan. Er kwamen stoelen, planten en de muren zijn beschilderd door een kunstenares.

Wat zou je nog willen ontwikkelen of wat zijn wensen

Ik kom graag op dinsdagochtend om te kwekken en koffie te drinken. Op zaterdag heb ik de tuin nog weleens gedaan. Het was een openbaring hoe mensen reageerden. Ook mensen die het nodige mee hebben gemaakt. Het heeft me leuke contacten opgeleverd. Daarnaast kook ik nog wel eens. Het brengt me gezelligheid en als het nodig is help ik. Ik heb ook nieuwe vrienden leren kennen die ik buiten de Klimop zie en dat is fijn. Mijn sociale leven is uitgebreid.

Als ik meer tijd heb zou ik graag in de tuin willen werken en voor mensen koken. Ik heb het leuk hier. Ik zou bij de Klimop nog wel graag een huiskamer willen hebben om er gezellig te zitten.

De foto is gemaakt door Jacob Doornheim.